1. База знань
  2. З чого почати?
  3. Як розпочати роботу в AinurPOS

Як розпочати роботу в AinurPOS

Крок 1. Додати товари

Перше, що вам потрібно зробити – додати товари. Є 3 способи внести товар: імпортувати, відсканувати чи створити вручну.

І в додатку, і в веб-версії ви можете легко ввести початкові залишки.

Крок 2. Додати співробітників та налаштувати каси

Далі вам потрібно створити співробітника та наділити його певними правами доступу. Роліспівробітників можуть бути різні: касир, комірник, керуючий.

Якщо у вас є касир, має бути і робоче місце для нього. Якщо у вас ПК або ноутбук, вам зручно буде прямо з веб-версії вийти в інтерфейс касира, а для пристроїв на Android є додаток AinurPOS. Але перш ніж співробітник приступить до продажу, дізнайтесь як розпочати роботу в касі.

Крок 3. Навести лад

Якщо ви вносили асортименти не групами, то саме час його розсортувати в AinurPOS. У програмі можна присвоїти товару категорію або віднести його до групи/підгрупі. Для чогопотрібні групи та категорії, як у них не заплутатися та зробити все правильно, розповідаємо тут. Вам потрібно створити один і той же товар у кількох розмірах? Задайте модельний/розмірний ряд за допомогою модифікацій.

Крок 4. Налаштувати валюту, податкизнижки, чеки, цінники

Тепер можна зайнятися налаштуваннями підприємства. У веб-версії цей розділ називається”Компанія”. У програмі налаштування ховаються в бічному меню, під рядком з логіном. Тут ви можете задати валюту, назву, реквізити компанії, адресу, телефон і тут же – налаштувати встановлені та накопичувальні знижки. Тут можна налаштувати податки, яківикористовуються у вашій країні.

Тепер до справ паперових. Потрібно налаштувати чеки та цінники. Для перших є розділ«Дизайн чека» під час створення каси. Можете вивести на чек телефон та адресу магазину, логотип або інформацію про майбутні акції.

Цінники робіть у конструкторі цінників. Вони можуть бути будь-якого розміру, з фото та без.

Крок 5. Сплатити обраний тариф

Для того, щоб вибрати тариф, у вас є два тижні з моменту реєстрації. Пробний період не можна повторити чи продовжити. Ми зібрали найчастіші запитання щодо оплати в одну статтю, щоб вам було легко зорієнтуватися.

Updated on 25.08.2023

Was this article helpful?

Related Articles

Leave a Comment